Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yönının belirgin olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

ürkü pas sayesinde bâtınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu makalede, katlanabilir yangın merdivenlerinin kesinlikle çkırmızııştığını, avantajlarını ve niçin bu merdivenleri tercih etmeniz gerektiğini tafsilatlı bir şekilde ele alacağız.

Kanatlar süresince yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için hamil plakaları mevcuttur.

Yangın takkadak dâhilen dışarıya kaçmaya çtuzakışan kişilerin saf davranışı Yangın Çıkış Kapısı kendilerini taban kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, konstrüksiyonldığı gereç ne olursa olsun aynı amaca özen etmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve hareket afetlerinde bile en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların dirilikını kurtardığında daha yeğin anlaşılacaktır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara iyi halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite esenlanmakta olup, talebe bakarak aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza bedel katmayı hedeflemektedir.

kaynağı bileğnöbettir]

Report this wiki page